Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Tak wyglądał ślub Ewy i Krzysztofa! Publikujemy zdjęcia z planu „Leśniczówki”!

NOWE
Tak wyglądał ślub Ewy i Krzysztofa! Publikujemy zdjęcia z planu „Leśniczówki”!

Najlepsze szkoły średnie w Jastrzębiu-Zdroju. Tam najlepiej zdali matury!

NOWE
Najlepsze szkoły średnie w Jastrzębiu-Zdroju. Tam najlepiej zdali matury!

Polecamy

PZPN nagrodzi kluby Ekstraklasy? Przepis o młodzieżowcu w nowej odsłonie

PZPN nagrodzi kluby Ekstraklasy? Przepis o młodzieżowcu w nowej odsłonie

Auta używane. Jakiego koloru auta mają największe przebiegi?

Auta używane. Jakiego koloru auta mają największe przebiegi?

Nowa funkcja WhatsApp ukryje to, czego nie chcesz

Nowa funkcja WhatsApp ukryje to, czego nie chcesz